Tijdschrift voor de verandering

Voor de verandering geeft halfjaarlijks een tijdschrift uit. De presentatie van het nieuwe nummer valt samen met ons halfjaarlijkse symposium en is er inhoudelijk aan verbonden met een themadeel in het tijdschrift. De uitgave is verkrijgbaar bij al onze evenementen en gratis beschikbaar voor onze deelnemers. Ben je geen deelnemer en wil je graag een exemplaar ontvangen? Neem dan contact op met de organisatie via meedoen@verandering.org.

Deelnemers aan het platform voor de verandering kunnen ook inhoudelijke bijdragen leveren aan het tijdschrift. Neem hiervoor contact op met onze redacteur Cecile Janssen via redactie@verandering.org. De deadlines voor 2019 vind je onder de foto.

——————————————————————————————————–

voor de verandering #6

Momenteel zijn we druk bezig met de laatste puntjes op de i van nummer #6. Het themadeel van dit nummer gaat over ‘Duurzame verandering’, in de meest brede zin van het woordDaarnaast is er ook weer ruimte voor vrije onderwerpen.

De deadline voor aanleveren van artikelen was 1 maart 2019. Het nummer verschijnt voor de zomer.

voor de verandering #7

Nummer #7 verschijnt najaar 2019. Waarover het themadeel zal gaan is nog niet vastgesteld. Heb je een idee? Laat het ons weten!

De deadline voor het aanleveren van artikelen voor nummer #7 is 1 juli 2019.