Tijdschrift voor de verandering

Voor de verandering geeft halfjaarlijks een tijdschrift uit. De uitgave is verkrijgbaar bij al onze evenementen en gratis beschikbaar voor onze deelnemers. Het is ook mogelijk om bij onderstaande contactpersonen, allemaal in Nijmegen, exemplaren van het tijdschrift op te halen:

  • Sophie van Kempen van Ontwerpbureau visuele identiteit,
    Graafsedwarsstraat 14B, telefoon 06 51 22 65 53
  • Frank Toonen van Voltage, Javastraat 68, telefoon 06 29 50 05 40
  • Cecile Janssen van Bureau Broekman, Graafseweg 25, telefoon 06 51 54 98 65

Bel vooraf even om een dag en tijdstip af te spreken! 

Deelnemers aan het platform kunnen ook inhoudelijke bijdragen leveren aan het tijdschrift. Neem hiervoor contact op met onze redacteur Cecile Janssen via redactie@verandering.org. Nummer #7 verschijnt najaar 2019. Het themadeel gaat over Identiteit & verandering, in de meest brede zin. Je kunt bij dit thema aansluiten, maar dat hoeft niet. De deadline voor dit nummer is maandag 16 september. Schrijf je mee? Top! Laat vooraf wel even weten waarover je bijdrage zal gaan. Ook columns, fotobijdragen, poëzie etc. zijn van harte welkom!

Ben je geen deelnemer aan het platform maar wil je graag een exemplaar van het tijdschrift voor de verandering ontvangen? Neem dan contact op met de organisatie via meedoen@verandering.org.

——————————————————————————————————–